phone +32486154815

Naaldloze Mesotherapie

Werkstoffen in de huid brengen met de hulp van een elektro-magnetisch puls om verschillende vitamine cocktail diep in de huid te krijgen. Met veel succes toegepast voor vochtarme, atrofische huid, acne, huidveroudering...

Mesotherapie in Kortessem bij Skin&Foot


Mesotherapie brengt gelijke resultaten als de traditionele mesotherapie ( met kleine injecties in de huid), maar dan zonder naalden, zonder pijn en zonder contra-indicaties. In de cosmetiek wordt de naaldloze mesotherapie met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering ( Anti-Ageing). 

De naaldloze mesotherapie is het in de huid brengen van actieve stoffen met behulp van transdermale systemen zoals: meso-electroporatie (elektromagnetische) pulsen. Het systeem creëert een biologische stress.  Hierdoor wordt het celmembraan doorlatend , waardoor de actieve bestanddelen gemakkelijk en direct in de cel kunnen worden gebracht , met 0,25 tot zelfs 1,50 gram per minuut.    
Deze naaldloze therapie brengt de werkzame huidcocktails door de opperhuid tot in de lederhuid door middel van elektrische impulsen. 

Zichtbaar en langdurig resultaat. 

Het  optimale effect bereik je door meso-therapie in kuurvorm te doen. Vier tot zes behandelingen na elkaar met één week ertussen. Dit geeft het allerbeste en meest langdurige resultaat. Na elke behandeling ziet de huid er fris, vitaal en vol volume uit. 


Meso-therapie wordt aanbevolen bij: 

-elke huid voor volume-opbouw
-rijpere huid
-rokershuid
-droge en vochtarme
-verslapte huid
-huid met fijne lijntjes

Prijs per behandeling €70
in kuurvorm 4 behandelingen €240

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x