phone +32486154815

Huidverbetering

Microdermabrasie, mesotherapie, HIFU facelift, carbon laser peeling, fruitzuur peeling, acne-behandeling, couperose, pigmentvlekken en huidverjonging met IPL laser.

Hydradermabrasie - Microdermabrasie - Diamond peeling

Last van een grove poriën, onzuivere , verhoornde en vermoeide huid ? Laat je dode huidcellen verwijderen zodat je huid er gladder, egaler en mooier uit zal zien.

Lees meer

Gelaatsverzorging met KLAPP cosmetics

Diepte reiniging, verwijderen gerstekorrels/onzuiverheden, epilatie wenkbrauwen, bindweefselmassage, hydratatie, ampul, dag crème; fruitzuurpeeling werkt huidvernieuwend en huidverbeterend.

Lees meer

Carbon laser peeling tegen grove poriën, acne-littekens, pigmentatie

Carbon laser Peel is ook zeer efficiënt voor het bestrijden van acné-littekens, grove poriën, onzuiverheden, pigmentvlekken en andere huid oneffenheden. Bovendien is de Carbon Laser Peel vellig en pijnloos, waardoor er zeer veel vraag is van klanten.

Lees meer

Fruitzuur Peeling

Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

Lees meer

Naaldloze Mesotherapie

Werkstoffen in de huid brengen met de hulp van een elektro-magnetisch puls om verschillende vitamine cocktail diep in de huid te krijgen. Met veel succes toegepast voor vochtarme, atrofische huid, acne, huidveroudering...

Lees meer

HIFU Facelift

Dankzij HIFU (ultrasoon) is een effectieve facelift zonder snijden nu veilig en pijnloos mogelijk.

Lees meer

Acné-behandeling

Acne-behandeling met IPL laser, carbon laser peeling of fruitzuur peeling.

Lees meer

Couperose

Couperose, een rode vlek ten gevolge van gesprongen bloedvaatjes. Deze vlek ziet eruit als een spinnenweb.

Lees meer

Huidverjonging, pigmentvlekken verwijdering, couperose met IPL SHR laser

De IPL SHR-Laser verstevigt verslapte huid met behulp van nabij infrarood licht. De behandeling gebruikt nabij infrarood licht om een dieptewarmte in uw lederhuid te creëren, waardoor de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd wordt en de verstrakking in gang wordt gezet.

Lees meer

LED- licht therapie masker

Verschillende lichtfrequenties in de kleuren rood, groen en blauw, voor het herstel van de huid...

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x