phone +32486154815

Couperose, acne, anti-ageing, huidverbetering

Een rode vlek ten gevolge van gesprongen bloedvaatjes. Deze vlek ziet eruit als een spinnenweb.

GOEDE BEHANDELING SPIDER NAEVI

Spider Naevi is een huidaandoening die sterk aanleunt bij couperose: er ontstaat op de huid een rode vlek ten gevolge van gesprongen bloedvaatjes. Deze vlek ziet eruit als een spinnenweb en kan zowel van kleine als grote omvang zijn.

WERKWIJZE

Indien u ervoor kiest om een behandeling te volgen voor Spider Naevi couperose  in Kortessem, raden wij u aan om gebruik te maken van de IPL methode. Deze techniek brengt over het algemeen snel zeer goede resultaten en is voor nagenoeg elk huidtype geschikt.

Door gepulseerde lichtflitsen te richten op het Spider Naevi couperose , zullen de getroffen bloedvaatjes steeds meer vervagen tot er na verloop van tijd geen spinnenweb meer zichtbaar is.

ZORG EN NAZORG

Tijdens het uitvoeren van een IPL  behandeling kan u tijdelijk een kleine prikkeling voelen, die zelfs niet voor iedereen waar te nemen is. De behandelde zone kan gedurende de behandeling of kort erna ook iets roder uitslaan: dit verschijnsel verdwijnt echter zeer snel zodra de huid terug gekalmeerd is.

De behandeling met IPL is zonder risico's en volkomen veilig. Wij raden over het algemeen 3 tot 5 behandelingen van een 10-tal minuten aan voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Tussen deze behandelingen respecteren wij graag een periode van enkele weken zodat de huid de tijd krijgt om zich goed te herstellen, waarbij de vereiste nazorg zich tot een absoluut minimum beperkt.

Prijs per behandeling: per zone van af 15 euro
Gelaat behandeling :  €70 

Reserveer nu uw afspraak!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x