phone +32486154815

Acné-behandeling

ACNE BEHANDELING MET RESULTAAT

Bij SKIN&FOOT kan u terecht voor acne behandeling te Kortessem met behulp van de hoogwaardige IPL methode of fruitzuren of carbon laser peeling. Deze technologie is in staat om acne in al zijn vormen grondig en met goede resultaten te behandelen.

WERKWIJZE

Door gepulseerd licht op de huid te projecteren, ontstaat er warmte. Deze warmte is nefast voor de bacteriën die acne veroorzaken. Wanneer deze bacteriën vernietigd worden door de warmte, zijn ze niet meer in staat om vervelende acne te veroorzaken.

De IPL behandeling is toegankelijk voor zowel vrouwen als mannen. Afhankelijk van de ernst van de acne en de gewenste resultaten, adviseren wij een 3 a 5-delige behandelingenreeks. U zal merken dat de acne steeds meer vervaagt tot deze niet meer zichtbaar is.

Prijs per behandeling :
gelaat :  €70

VRIJBLIJVENDE CONSULTATIE

Wanneer u kiest voor een IPL behandeling nodigen wij u uit voor een eerste gesprek om de mogelijkheden te bekijken en de verwachtingen af te toetsen. Wij bekijken samen met u of uw huid geschikt is voor deze methode of de methode met behulp van biologische fruitzuren of carbon laser peeling en ik  informeer u uitgebreid over het verloop van het traject en de verwachte resultaten.

Skin & Foot : wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x