phone 0486154815

Huidverjonging, pigmentvlekken verwijdering, couperose met IPL SHR laser

De IPL SHR-Laser verstevigt verslapte huid met behulp van nabij infrarood licht. De behandeling gebruikt nabij infrarood licht om een dieptewarmte in uw lederhuid te creëren, waardoor de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd wordt en de verstrakking in gang wordt gezet.-Huidverjonging gezicht : Lifting – Rimpelvermindering  - Oneffenheden
Door de warmte lichtstralen ontstaat er een photothermische en photochemische reactie in de huid. Dit zorgt ervoor dat pigmentatie wordt opgelost en via het lymfesysteem wordt afgevoerd . Tegelijkertijd wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid weer elastisch, zacht en voller. Zonder bijwerking ontstaat er weer een jonge, gladde en egale huid.


-Huidverstrakking

De SHR-Laser verstevigt verslapte huid met behulp van nabij infrarood licht. Dit met name in het aangezicht. De behandeling gebruikt nabij infrarood licht om een dieptewarmte in uw lederhuid te creëren, waardoor de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd wordt en de verstrakking in gang wordt gezet.


-Pigmentatie verwijdering : De SHR-Laser biedt ook mogelijkheden voor verwijdering van pigmentvlekken en oppervlakkig liggende (rode) vaatjes/ couperose . Het resultaat van de SHR-Laser behandeling is dat oppervlakkige pigmentvlekken verdwijnen, de structuur en de kleur van de huid verbeteren en kleine oppervlakkig liggende vaatjes minder zichtbaar worden.
SHR-IPL werkt niet op basis van pigment maar richt zich op de eiwitten in de stamcellen van de haarfollikel. Daarom is IPL SHR effectief voor alle haarkleuren, huidtypes en haardiktes. Ook kan er gehele jaar door behandeld worden en is de behandeling veiliger omdat de huidpigmenten worden ontlast.


Veilig en comfortabel

De combinatie van de drie technologieën maakt uw huid frisser, gladder en jonger. Behandelingen met de SHR-Laser zijn veilig, comfortabel en effectief zonder dat er injecties of operatieve ingrepen nodig zijn en zonder dat er tijd verloren gaat. Uw gezicht kan er wat rood uitzien na de behandeling, alsof u licht door de zon verbrand bent. Al deze milde verschijnselen zullen binnen 48 uur verdwijnen

Prijs per behandeling:
75 euro
5 sessies + 1 gratis 
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x